Liget TK : Pasarét TK 1:8

2022. április 30.

A mai napon elkezdődtek a felnőtt OB2-es csapatbajnokságok küzdelmei, melyen egy átalakult csapattal indulunk idén. A tavalyi ezüstérmes csapatunkat a fiatalok váltották, így idén a liga legfiatalabb csapatával állunk fel. Sokat elmond, hogy Tállay Miklós, a maga 21 évével korelnök a csapatban.

Lehet, hogy ezt a nyomást nem bírta el Miki az egyes pályán, ugyanis a csapatból egyedül neki nem sikerült győztesen elhagyni a pályát Vecsésen, a Liget TK csapata ellen.
Öt játékosunknak is ez volt a debütáló meccse a felnőtt csapatbajnokságban, így külön öröm, hogy mindenki győzelemmel kezdte a szezont, így csapatunk magabiztos 8/1-es győzelmet aratott.
Győztesek: Bakonyi Dávid, Gyüre Dávid, Kovács Marcell, Sághy Bálint, Von Bartheld Alex, párosban: Bakonyi-Gyüre, Sághy-Kovács, Von Bartheld-Tófalvi.
Klubunk egyszemélyes média stábja pénteken érkezik haza, így a jövőhétvégi meccsekről már exkluzív videós tartalmakkal és interjúkkal is jelentkezi fogunk, de egy nagyszabású élő közvetítés is tervezés alatt van. Addig is sok sikert a srácoknak a holnapi meccsen!