Házirend

PASARÉT TENISZ KLUB (PASA Tenisz Kft) HÁZIRENDJE

 

 1. A Pasa Tenisz Kft szolgáltatásait mindenki csak a saját felelősségére veheti igénybe. Az egészségét és fizikai állapotát befolyásoló tényezőkről a vendég minden esetben köteles – ha a szolgáltatást edzővel veszi igénybe – az edzőt vagy a Pasa Tenisz Kft ügyvezetőjét előzetesen tájékoztatni!

 

 1. Alkalmi óra, illetve bérlet vásárlásával a Vendég a Pasa Tenisz Kft házirendjét elfogadja, és ezeket betartja (a házirend megtekinthető a klubházban és a teniszpályáknál elhelyezett hirdetőkön). A Vendég a teniszpályákat és a Vasas Pasarét Sportcentrum egyéb szolgáltatásait köteles rendeltetésszerűen használni és felelős a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítésére.

 

 1. A teniszpályák bérlői és alkalmi Vendégei kötelesek a Vasas Pasarét Sportcentrum házirendjét elfogadni és betartani. A házirendet a klubház hirdetőin lehet megtekinteni.

 

 1. A pályákon étkezni és oda nem zárható csomagolású italt bevinni tilos!

 

 1. Félmeztelenül edzeni az egész Sportcentrum területén higiéniai okokból tilos!

 

 1. A Sportcentrum egész területén alkohol, kábítószer és egyéb más ajzószerek hatása alatt lévő személynek tartózkodni tilos!

 

 1. A teniszpályán és az öltözőkben, folyosókon elhagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk! Az öltözőbe, a pályákra, illetve a Sportcentrum területére a megfelelő sportöltözéken és hibátlan sporteszközön kívül a Vendég semmilyen tárgyat nem vihet be. Ha a tiltás ellenére bevitt tárgy kárt vagy balesetet okoz akár személyben, akár a pályában, vagy a pálya felszerelésében, illetve a Sportcentrum bármely objektumában, úgy a Vendég a teljes kárt köteles megtéríteni.

 

 1. A teniszpályákon a talajnak megfelelő sportcipő és törölköző használata kötelező.

 

 1. Öltözőszekrény használata letét ellenében lehetséges. Kérjük az utcai ruházatot az öltözőben, vagy a szekrényekben elhelyezni!

 

 1. A teniszpályákat az atlétikai pálya melletti közlekedőn kell megközelíteni.

 

 1. Kérjük, törekedjenek a pályák fokozott megóvására és tisztán tartására! Üres műanyag flakonokat, zsebkendőket a kukákba szíveskedjenek helyezni!

 

 1. A teniszmérkőzések alatt sportszerűen viselkedjenek és szurkoljanak! A Sportcentrum területén káromkodni tilos!

 

 1. A pálya egész területén TILOS a dohányzás!

 

 1. A játékidő 55 perc. A hátralévő 5 perc a pálya karbantartására-lehúzására szolgál, melyről a teniszpályát igénybe vevő Bérlőnek kell gondoskodnia. A pályát kérjük csigavonalban lehúzni! A játék megkezdése előtt a recepción szíveskedjenek jelentkezni! Az alkalmi játék esetén a pályadíjat a játék előtt a recepción kell kifizetni.

 

 1. Játékra várva a lefoglalt időpont előtt a teniszpályán tartózkodni nem lehet. Oda legkorábban 5 perccel az óra megkezdése előtt lehet bemenni.

 

 1. A pályabérlettel összefüggő, a bérleti díjba tartozó szolgáltatások: öltöző, WC, hideg/meleg vizes tusolási lehetőség biztosítása.

 

Budapest, 2020. január 1.

 

                                                                                     ………………………………………

                                                                                     Pasa Tenisz Kft ügyvezető